Bars

Club Rotation | Top Albania Radio

52 - Club Rotation 13/08/2021 – Part 2
Club Rotation | Top Albania Radio
52 - Club Rotation 13/08/2021 – Part 2
Unfavorite

Top Albania Radio ka qënë gjithmonë në avantguard i muzikës elektronike për më shumë se dy dekada, duke rritur Dj më të kërkuar në klube dhe duke frymëzuar të tjerë të cilët ngritën emrin e tyre nga dashuria për BMP të lartë. Nën kujdesin e DJ & Producentit Vin Veli, ‘Club Rotation’ nuk është thjesht një program miksimi por është një moment ku bashkohen e vjetra me të renë – diçka inovative që e gjeni vetëm aty ilustruese për momentet që jetojmë dhe thirrëse të kujtimeve të pashlyera. Në çdo transmetimin të CR do të surprizoheni dhe do të apasionoheni duke e kthyer shpejt në një prej programeve më të dashura në radio.

Playlist

More episodes

 • Club Rotation | Top Albania Radio
  52 - Club Rotation 13/08/2021 – Part 2
  Sat, 14 Aug 2021
  Play
 • Club Rotation | Top Albania Radio
  51 - Club Rotation 13/08/2021 – Part 1
  Sat, 14 Aug 2021
  Play
 • Club Rotation | Top Albania Radio
  50 - Club Rotation 12/08/2021 – Part 2
  Fri, 13 Aug 2021
  Play
 • Club Rotation | Top Albania Radio
  49 - Club Rotation 12/08/2021 – Part 1
  Fri, 13 Aug 2021
  Play
 • Club Rotation | Top Albania Radio
  48 - Club Rotation 10/08/2021 – Part 2
  Wed, 11 Aug 2021
  Play
Näytä lisää jaksoja
Microphone

Lisää musiikki-podcasteja

Microphone

Lisää musiikki kansainvälisiä podcasteja

Other %(radios)s podcasts