Bars

Ju Flet Trupi | Top Albania Radio

61 - Ja se si mund të lexoni njerëzit vetëm nga vetullat e tyre…
Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
61 - Ja se si mund të lexoni njerëzit vetëm nga vetullat e tyre…
Unfavorite

Për herë të parë një emision radiofonik mbi gjuhën e trupit. Të gjithë ne, mendojmë se komunikojmë vetëm nëpërmjet fjalëve njeri me tjetrin. Gabim. Ne komunikojmë me të gjithë qenien tonë. Gjatë komunikimit tonë për t’i dhënë mesazhin që duam dikujt tjetër e bëjmë duke kombinuar 55% me anë të gjesteve që bëjmë me anë të gjymtyrëve të trupit tonë, 38 % me anë të toneve te zërit dhe luhatjet e tij dhe afërsish 7% zënë fjalët të cilat ne themi në këtë komunikim. A doni të mësoni se kur po ju gënjejnë? A doni të dini se kush fillon flirtin i pari në një takim? A doni që të mos ju vendos gjobë polici? A doni të mësoni se si të jeni më tërheqës ndaj femrave? A doni ju femra të dukeni më të gjata? A doni të kini sa më shumë votues në zgjedhje? A doni të mashtroni shefin tuaj? Këto dhe shumë e shumë të tjera, në emisionin “Ju flet trupi” me Fon Ilian gazetar i njohur në emisionin “Fiks fare”, regjisor, psikolog klinik dhe ekspert i gjuhës së trupit së bashku me Adin do ju mësojnë si të ç’kodoni gjuhën e trupit dhe te dilni përherë të fituar.

Playlist

More episodes

 • Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
  61 - Ja se si mund të lexoni njerëzit vetëm nga vetullat e tyre…
  Mon, 26 Jun 2023
  Play
 • Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
  60 - Misteri i veshëve…
  Tue, 20 Jun 2023
  Play
 • Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
  59 - Çfarë fshihet pas fytyrës?!
  Mon, 12 Jun 2023
  Play
 • Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
  58 - Pse epshi nuk zgjat?!
  Mon, 05 Jun 2023
  Play
 • Ju Flet Trupi | Top Albania Radio
  57 - Çfarë i tërheq femrat tek një mashkull?!
  Mon, 29 May 2023
  Play
Näytä lisää jaksoja
Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri-podcasteja

Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri kansainvälisiä podcasteja

Other %(radios)s podcasts