Milliardærklubben by Podimo

Milliardærklubben

En podcast om alt det banken ikke fortæller dig.

Fra 27/3 går vi eksklusivt på Podimo - her kan du høre alle nye og tidligere episoder. Få 2 måneders gratis abonnement her: https://go.podimo.com/dk/milliardaer.

Verden står i flammer og tiden kalder derfor mere end nogensinde før på uafhængige vurderinger af verdens gang. I Milliardærklubben er ingen kapital- eller særinteresser velkomne. For hvordan kan man som virksomhed eller privatperson vide sig sikker på, at man får de uvildige vurderinger, som er nødvendige for at komme igennem krisen med skindet på næsen? Den uafhængige top-økonom Andreas Steno vil sammen med den geopolitiske strateg Mikkel Rosenvold levere analyserne – og de er kun i lommen på dig!

Milliardærklubben vil hver mandag morgen kigge frem på ugen der kommer. Hvilke tendenser bør man holde øje med i finansmarkederne og hvilke politiske temaer får indflydelse på verdensøkonomien. Hver fredag eftermiddag sender Milliardærklubben et ”ugen i revy”, som vil have mere løssluppen karakter og indeholde ugens kåringer. Finans- og geopolitik er ikke kedeligt, når man er i det rette selskab!

Så interesserer du dig for krigen i Ukraine, de voldsomme udsving på aktiemarkedet eller om verdensøkonomien er på vej ind i en recession, så er Milliardærklubben podcasten for dig.


Fra 27/3 går vi eksklusivt på Podimo - få allerede nu 2 måneders gratis abonnement her: https://go.podimo.com/dk/milliardaer

Kategori: Berita & Politik
 • 68 
  - Positive vinde på boligmarkedet?
  Mon, 05 Jun 2023
 • 67 
  - Teaser: Inflationen har toppet - nu kommer fyringerne!?
  Fri, 02 Jun 2023
 • 66 
  - Teaser - Gæst: Frederik Petersen, 3F
  Mon, 29 May 2023
 • 65 
  - Teaser - Gæst: Thorbjørn Rønje
  Fri, 26 May 2023
 • 64 
  - Teaser - Kan den kinesiske forbruger redde verden?
  Mon, 22 May 2023
Tampilkan episode lainnya

Podcast berita & politik lainnya

Podcast berita & politik internasional lainnya