Club Rotation | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Club Rotation | Top Albania Radio

Top Albania Radio ka qënë gjithmonë në avantguard i muzikës elektronike për më shumë se dy dekada, duke rritur Dj më të kërkuar në klube dhe duke frymëzuar të tjerë të cilët ngritën emrin e tyre nga dashuria për BMP të lartë. Nën kujdesin e DJ & Producentit Vin Veli, ‘Club Rotation’ nuk është thjesht një program miksimi por është një moment ku bashkohen e vjetra me të renë – diçka inovative që e gjeni vetëm aty ilustruese për momentet që jetojmë dhe thirrëse të kujtimeve të pashlyera. Në çdo transmetimin të CR do të surprizoheni dhe do të apasionoheni duke e kthyer shpejt në një prej programeve më të dashura në radio.

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Muzik
 • 52 
  - Club Rotation 13/08/2021 – Part 2
  Sat, 14 Aug 2021
 • 51 
  - Club Rotation 13/08/2021 – Part 1
  Sat, 14 Aug 2021
 • 50 
  - Club Rotation 12/08/2021 – Part 2
  Fri, 13 Aug 2021
 • 49 
  - Club Rotation 12/08/2021 – Part 1
  Fri, 13 Aug 2021
 • 48 
  - Club Rotation 10/08/2021 – Part 2
  Wed, 11 Aug 2021
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar muzik

Lebih audio siar muzik antarabangsa