Dilema Sociale by Top Albania Radio Podcasts

Dilema Sociale

Mëdyshjet shoqërore të kohërave që jetojmë, nga Eno Popi. Pas muajsh shkëputjeje nga Ekrani dhe Radio, Eno Popi rikthehet me një program introvert i cili do t’ju bëjë të mendoni e njëkohësisht do ti japë përgjigje pyetje që ju mundojnë në shekullin e ri. Ndikimi i rrjeteve sociale, a mund të kemi më familje të mëdha, Fake News-i, pasiguritë kohërave të pandemisë dhe të tjera tema me të ftuar personalitete të jetës së artit dhe dijes në Shqipëri.

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Masyarakat & Budaya
 • 29 
  - “Best of” – Dilema Sociale, Part 2
  Fri, 04 Jun 2021
 • 28 
  - “Best of” – Dilema Sociale
  Mon, 31 May 2021
 • 27 
  - Edi Manushi: “Rrugët e mia me Edi Ramën u ndanë kur nuk i ktheja përgjigje në 3 të natës”
  Mon, 24 May 2021
 • 26 
  - Ipeshkvi Dom Gjergj Meta: “Koncepti im për bamirësinë është ndryshe nga ai i Elvis Naçit”
  Fri, 21 May 2021
 • 25 
  - Marsela Çibukaj zbulon arsyen pse u eliminua nga “The Voice of Italy”…
  Fri, 14 May 2021
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar masyarakat & budaya

Lebih audio siar masyarakat & budaya antarabangsa