HistoGri by Top Albania Radio Podcasts

HistoGri

Në Top Albania Radio vjen një podcast i ri nga Eno Popi dhe Dj Saix. Disa prej historive më misterioze Hollywod-iane, jeta, vepra dhe vdekja e artistëve më të njohur dhe më ndikues në breza i gjeni të rrëfyera për herë të parë në një dokumentar radiofonik i cili do t’ju mbajë të mbërthyer mbas radios në çdo episod. E vërteta e vdekjes së Jim Morrison, misteret e jetës së Elvis Presleyt apo të tjera personazhe të cilat ndryshuan botën. Nëse jeni kuriozë të dini më tepër për figurat më të mëdha të ekranit të vogël, ky është programi juaj. Përveç transmetimit Linear, HistoGri do të jetë i disponueshëm edhe në çdo platformë podcasti në botë për ta dëgjuar ku dhe kur të doni ju.

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Seni
 • - HistoGri – Historia e një legjende mbi rezistencën dhe simbolin e saj, Nelson Mandela!
  Tue, 17 Aug 2021
 • - HistoGri – Ana tjetër e historisë së John Travolta-s…
  Mon, 09 Aug 2021
 • - HistoGri – Dinastia Gucci, një histori sensacionale e vrasjes, çmendurisë, glamurit dhe lakmisë…
  Mon, 02 Aug 2021
 • - Historia misterioze dhe dramatike e Marlon Brando!
  Mon, 26 Jul 2021
 • - Historia e një prej zërave më të bukur të muzikës në botë, historia e Édith Piaf!
  Sat, 17 Jul 2021
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar seni

Lebih audio siar seni antarabangsa