Milliardærklubben by Podimo

Milliardærklubben

En podcast om alt det banken ikke fortæller dig.

Verden står i flammer og tiden kalder derfor mere end nogensinde før på uafhængige vurderinger af verdens gang. I Milliardærklubben er ingen kapital- eller særinteresser velkomne. For hvordan kan man som virksomhed eller privatperson vide sig sikker på, at man får de uvildige vurderinger, som er nødvendige for at komme igennem krisen med skindet på næsen? Den uafhængige top-økonom Andreas Steno vil sammen med den geopolitiske strateg Mikkel Rosenvold levere analyserne – og de er kun i lommen på dig!

Milliardærklubben vil hver mandag morgen kigge frem på ugen der kommer. Hvilke tendenser bør man holde øje med i finansmarkederne og hvilke politiske temaer får indflydelse på verdensøkonomien. Hver fredag eftermiddag sender Milliardærklubben et ”ugen i revy”, som vil have mere løssluppen karakter og indeholde ugens kåringer. Finans- og geopolitik er ikke kedeligt, når man er i det rette selskab!

Så interesserer du dig for krigen i Ukraine, de voldsomme udsving på aktiemarkedet eller om verdensøkonomien er på vej ind i en recession, så er Milliardærklubben podcasten for dig.

Kategori: Berita & Politik
 • 30 
  - 3 recessionsindikatorer udover Irma-lukningen
  Fri, 03 Feb 2023
 • 29 
  - Explainer - ETF'er
  Wed, 01 Feb 2023
 • 28 
  - 10 spørgsmål til Mia Khalifa (brevkasse special)
  Mon, 30 Jan 2023
 • 27 
  - 3 ting at overveje, når boligpriserne falder
  Fri, 27 Jan 2023
 • 26 
  - Explainer - Realkredit og Lånetyper
  Thu, 26 Jan 2023
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar berita & politik

Lebih audio siar berita & politik antarabangsa