Pasó | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Pasó | Top Albania Radio

All Sports në një program të vetëm për 60 minuta me bpm atletik. Top Albania Radio i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë me revistën ‘Pasó’. Koncenptuar si një shosh info argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre si edhe luani për të fituar dhurata.

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Sukan & Rekreasi
 • 106 
  - Paso 22 Shtator/Partizani fiton derbin, Erzeni suprizon Tiranën. Muçi dhe Asllani dy pole të kundërta!
  Sat, 23 Sep 2023
 • 105 
  - Paso 15 Shtator/Silvinho trajneri i popullit. Inter-Milan derbi i Europës!
  Sat, 16 Sep 2023
 • 104 
  - Paso 8 Shtator/Shqipëria përballë Polonisë në ndeshjen e jetës, historia me vizitën e Boniek!
  Sat, 09 Sep 2023
 • 103 
  - Paso 28 Korrik/Partizani drejt Playoff-it Europian. Projekti i ri i Dinamo City!
  Sat, 29 Jul 2023
 • 102 
  - Paso 14 Korrik/Zero fitore në Europë, por ka ende shpresë për klubet shqiptare!
  Sat, 15 Jul 2023
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar sukan & rekreasi

Lebih audio siar sukan & rekreasi antarabangsa