Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio

Një nga personalitetet më të respektuar të radios rikthehet pas shumë vitesh për herë të parë në Top Albania Radio. Java në Top Albania Radio nis me programin më provokues të këtij sezoni, një program që siç e thotë promo ‘Nuk të prish’ kur (thuajse) çdo gjë është gërryer shoqërinë së brëndshmi. Skenaristi, publicisti dhe aktivisti Koloreto Cukali, nuk ka qime në gjuhë dhe nuk kursen askënd. Më sarkazmën e tij të hollë do të goditet aktualiteti dhe protagonistët e tij, duke i shtuar pak kripë radios dhe përmbatje medias në tërësi.

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Masyarakat & Budaya
 • 94 
  - Zyrtarët shqiptarë që shkojnë me parukierë në mbledhjet ndërkombëtare…
  Tue, 26 Sep 2023
 • 93 
  - Kampionati ndërkombëtar i seksit në Suedi synon të kthehet në trend!
  Wed, 14 Jun 2023
 • 92 
  - Mediat italiane e konsiderojnë veprimin e Ramës si vulgar dhe trashanik…
  Tue, 06 Jun 2023
 • 91 
  - A do zgjedhin shqiptarët revolucion apo plazh?!
  Wed, 31 May 2023
 • 90 
  - Nga cila orë duhet të fillojmë të themi ‘mirëmbrëma’?
  Tue, 23 May 2023
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar masyarakat & budaya

Lebih audio siar masyarakat & budaya antarabangsa