Skyggesiden - TV 2s krimipodcast by TV 2

Skyggesiden - TV 2s krimipodcast

Skyggesiden er TV 2s krimipodcast, der via dækning aktuelle kriminalsager og dokumentar-serier løbende belyser skyggesider af samfundet og den kriminelle verden.

 

Indtil nu er der udkommet 3 serier i Skyggesiden: Mia Skadhauge Stevn-retssagen, Låst inde for livet, og Opkald fra dødsgangen, som du finder herunder.

 

I Mia Skadhauge Stevn-retssagen følger TV 2s Janni Pedersen sammen med TV 2s retskorrespondent Astrid Søndberg, Mia Skadhauge Stevn-retssagen fra nærmeste hold i Retten i Aalborg. Sammen med tidligere drabschef Jens Møller gennemgår de dagens begivenheder i retslokalet, dykker ned i efterforskningen og giver et unikt indblik i, hvordan en retssag foregår.

 

I Låst inde for livet møder Anders Lomholt de allerlængst siddende fanger i danske fængslerlige nu: Naum Conevski og Seth Sethsen. Igennem fire afsnit får lytteren muligheden for at høre de to dømte fortælle deres egen historie - og får undervejs indblik i de voldsomme forbrydelser, der førte til deres domme.


Opkald fra dødsgangen er historien om danske Peter Nielsen, der sidder i fængsel i Nigeria anklaget for dobbeltmord på sin kone og datter. Han risikerer dødsstraf, men siger han er uskyldig og udsat for et komplot. Herfra åbner der sig en historie, der skal vise sig at være en del mere kompleks og indviklet, end hvad det først tyder på.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategori: Samhälle & Kultur
 • 28 
  - Min seng er et gerningssted (5:5) - Svar fra fængslet
  Thu, 28 Sep 2023
 • 27 
  - Min seng er et gerningssted (4:5) - Vi siger ikke det her til nogen, vel?
  Thu, 21 Sep 2023
 • 26 
  - Min seng er et gerningssted (3:5) - Manden med de to ansigter
  Thu, 14 Sep 2023
 • 25 
  - Min seng er et gerningssted (1:5) - En chokerende besked
  Thu, 07 Sep 2023
 • 24 
  - Min seng er et gerningssted (2:5) - Lad som om, vi er kærester
  Thu, 07 Sep 2023
Visa fler avsnitt

Fler poddar om samhälle & kultur

Fler poddar om samhälle & kultur