RTK Radio Kosova 1

RTK Radio Kosova 1

RTK e Publikut

RTK Radio Kosova 1 Hakkında

Radio Kosova 1 është pjesë e transmetuesit publik, Radiotelevizionit të Kosovës (RTK). Me 24 orë program informativ, edukativ kulturor dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova 1 paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova ofron informacion të shpejtë, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive në të gjitha lëmit; emisione debati dhe analiza në baza ditore. Radio Kosova 1 u dedikohet të gjitha moshave dhe kategorive shoqërore. Çdo ditë ofron informacione nga sporti vendës e ndërkombëtar ashtu sikurse program të pasur edukativ për fëmijë dhe të rinj. Radio Kosova 1 dëgjohet 24 orë drejtpërdrejt në internet në https://www.rtklive.com/sq/livestream/radiokosova/

Kullanıcı Puanları:

Kişiler

Websitesi: https://www.rtklive.com/sq/livestream/radiokosova/

Adres: Rr. "Xhorxh Bush" nr. 41, Prishtinë, 10000, Republika e Kosovës

Telefon: +383 (0) 44 432-432

E-posta: radiokosova@rtklive.com

Bu radyo aracını web sitenize ekleyin
Broadcast Monitoring by ACRCloud

Bağlantılı İstasyonlar

Türlere göre Radyo İstasyonları

Twitter