RTK Radio Kosova 2

RTK Radio Kosova 2

RTK e Publikut

RTK Radio Kosova 2 Hakkında

Radio Kosova 2 është pjesë e transmetuesit publik, Radiotelevizionit të Kosovës (RTK). Me 24 orë program informativ, edukativ kulturor dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova 2 paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova ofron informacion të shpejtë, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive në të gjitha lëmit; emisione debati dhe analiza në baza ditore. Radio Kosova 2 u dedikohet të gjitha moshave dhe kategorive shoqërore. Radio Kosova 2 përveç programit në gjuhën shqipe, transmeton program në katër gjuhë të komuniteteve etnike që jetojnë në Kosovë serbe, boshnjake, turke dhe rome. Radio Kosova dëgjohet Radio Kosova 2 dëgjohet 24 orë drejtpërdrejt në internet.

Kullanıcı Puanları:

Kişiler

Websitesi: https://www.rtklive.com/sq/livestream/radiokosova2/

Adres: Rr. "Xhorxh Bush" nr. 41, Prishtinë, 10000, Prishtinë, Republika e Kosovës

Telefon: +383(0) 44 432-432

E-posta: radiokosova@rtklive.com

Bu radyo aracını web sitenize ekleyin
Broadcast Monitoring by ACRCloud

Bağlantılı İstasyonlar

Türlere göre Radyo İstasyonları

Twitter