Hälsorevolutionen by Acast

Hälsorevolutionen

I Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det västerländska möter det österländska. 

Podden Hälsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bästsäljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det är en pågående rörelse… Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vänner, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Och Maria delar generöst med sig av både egna misstag och framsteg.

Vi som gör podden är Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. Vi brinner för att du ska känna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och få skina i just ditt liv. Din nya hälsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gärna på Instagram: halsorevolutionen_podcastHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategoria: Terveys
 • 204 
  - AVSNITT 170: ATT SKRIVA SIG IGENOM KRISEN
  Wed, 27 Sep 2023
 • 203 
  - AVSNITT 169: FORSKNINGEN OCH KNEPEN FÖR MER VARDAGSLYCKA!
  Wed, 20 Sep 2023
 • 202 
  - AVSNITT 168 – DEL 2: ETT RIKT LIV EFTER KATASTROFEN
  Wed, 13 Sep 2023
 • 201 
  - AVSNITT 168 – DEL 1: UPPSNACK INFÖR VECKANS STARKA MÖTE
  Mon, 11 Sep 2023
 • 200 
  - AVSNITT 167 – DEL 2 – ETT FRIARE LIV MED YOGAFILOSOFI, MEDITATION OCH ANDNING
  Thu, 07 Sep 2023
Näytä lisää jaksoja

Lisää terveys-podcasteja

Lisää terveys kansainvälisiä podcasteja