OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering by Johannes Plassen & Even Kvalfoss

OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.


Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.


Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.


I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.


Disclaimer:

I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

Kategoria: Liiketoiminta
 • 57 
  - OVERSKUDD: Episode 56: Ponzi Scheme, pyramidespill og andre investeringer å holde seg unna
  Mon, 08 Aug 2022
 • 56 
  - OVERSKUDD: Episode 55: Shorting; et verktøy å vurdere?
  Mon, 06 Jun 2022
 • 55 
  - OVERSKUDD: Episode 54: Framtidens marked: Grønne råvarer
  Mon, 30 May 2022
 • 54 
  - OVERSKUDD: Episode 53: Hvordan er det å gå igjennom en resesjon?
  Mon, 02 May 2022
 • 53 
  - OVERSKUDD: Episode 52: Når skal du selge en aksje?
  Mon, 28 Feb 2022
Näytä lisää jaksoja

Lisää liiketoiminta-podcasteja

Lisää liiketoiminta kansainvälisiä podcasteja