Bars

Dilema Sociale

29 - “Best of” – Dilema Sociale, Part 2
Dilema Sociale
29 - “Best of” – Dilema Sociale, Part 2
Unfavorite

Mëdyshjet shoqërore të kohërave që jetojmë, nga Eno Popi. Pas muajsh shkëputjeje nga Ekrani dhe Radio, Eno Popi rikthehet me një program introvert i cili do t’ju bëjë të mendoni e njëkohësisht do ti japë përgjigje pyetje që ju mundojnë në shekullin e ri. Ndikimi i rrjeteve sociale, a mund të kemi më familje të mëdha, Fake News-i, pasiguritë kohërave të pandemisë dhe të tjera tema me të ftuar personalitete të jetës së artit dhe dijes në Shqipëri.

Playlist

More episodes

 • Dilema Sociale
  29 - “Best of” – Dilema Sociale, Part 2
  Fri, 04 Jun 2021
  Play
 • Dilema Sociale
  28 - “Best of” – Dilema Sociale
  Mon, 31 May 2021
  Play
 • Dilema Sociale
  27 - Edi Manushi: “Rrugët e mia me Edi Ramën u ndanë kur nuk i ktheja përgjigje në 3 të natës”
  Mon, 24 May 2021
  Play
 • Dilema Sociale
  26 - Ipeshkvi Dom Gjergj Meta: “Koncepti im për bamirësinë është ndryshe nga ai i Elvis Naçit”
  Fri, 21 May 2021
  Play
 • Dilema Sociale
  25 - Marsela Çibukaj zbulon arsyen pse u eliminua nga “The Voice of Italy”…
  Fri, 14 May 2021
  Play
Näytä lisää jaksoja
Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri-podcasteja

Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri kansainvälisiä podcasteja

Other %(radios)s podcasts