Bars

Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio

125 - Nga podcast-et në Shqipëri deri tek Lojërat Olimpike në Paris – SNËH 20/05/2024
Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
125 - Nga podcast-et në Shqipëri deri tek Lojërat Olimpike në Paris – SNËH 20/05/2024
Unfavorite

Një nga personalitetet më të respektuar të radios rikthehet pas shumë vitesh për herë të parë në Top Albania Radio. Java në Top Albania Radio nis me programin më provokues të këtij sezoni, një program që siç e thotë promo ‘Nuk të prish’ kur (thuajse) çdo gjë është gërryer shoqërinë së brëndshmi. Skenaristi, publicisti dhe aktivisti Koloreto Cukali, nuk ka qime në gjuhë dhe nuk kursen askënd. Më sarkazmën e tij të hollë do të goditet aktualiteti dhe protagonistët e tij, duke i shtuar pak kripë radios dhe përmbatje medias në tërësi.

Playlist

More episodes

 • Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
  125 - Nga podcast-et në Shqipëri deri tek Lojërat Olimpike në Paris – SNËH 20/05/2024
  Tue, 21 May 2024
  Play
 • Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
  124 - Nga lajmet më virale të javës në studimin e papritur, ndiqni episodin e plotë të “SNËH”!
  Tue, 14 May 2024
  Play
 • Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
  123 - Lajmet më të fundit të kësaj jave nga populli shqiptar!
  Wed, 08 May 2024
  Play
 • Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
  122 - Nga “Puthja 6 sekonda” deri te gjërat që nuk duhet të bëni pasi dilni burgu – SNËH 29/04/2024
  Tue, 30 Apr 2024
  Play
 • Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio
  121 - Nga RAI 3 deri tek akademitë që do të hapen në Shqipëri – SNËH 22/04/2024
  Tue, 23 Apr 2024
  Play
Näytä lisää jaksoja
Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri-podcasteja

Microphone

Lisää yhteiskunta ja kulttuuri kansainvälisiä podcasteja

Other %(radios)s podcasts