S’e Kam me Ty | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

S’e Kam me Ty | Top Albania Radio

A e keni menduar ndonjëherë sa shumë televizione janë bërë, sa shumë programe, sa e vështirë është të ndjekësh diçka në një realitet me kaq shumë oferta dhe ku çdo gjë lëviz shumë shpejt. Dikur çdo gjë ishte e thjeshtë. Brezi i 40 vjeçarëve të sotëm e kujtojnë mjaft mirë kur kishim vetëm një kanal (TVSH) dhe dije çdo gjë që ndodhte – apo jo? Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – dy emra të njohur të radios & TV në Shqipëri sjellin një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur…

Radio: Top Albania Radio
Kategori: Komedi
 • 36 
  - Lei Kraja “lë në rrugë” Irini Qirjakon!
  Fri, 22 Sep 2023
 • 35 
  - Luizi dhe Olta “puthen e përqafohen” gjatë xhirimeve!
  Sat, 29 Jul 2023
 • 34 
  - Kush po flirton me kë në studion e “S’e Kam me Ty”?!
  Fri, 21 Jul 2023
 • 33 
  - Instagrami shndërrohet në “treg seksual”!
  Fri, 14 Jul 2023
 • 32 
  - Lei Kraja: “Disa VIP-a janë çift sa për sy e faqe”!
  Fri, 07 Jul 2023
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar komedi

Lebih audio siar komedi antarabangsa